آموزش تعاملی با سونرژی

سونرژی پیش از این هم تجربه کار با منتورها و مشاوران حرفه ای را داشت، چون حدود سه سال در پارک علم و فناوری مستقر بودیم. اما منتور و مشاور حرفه ای در حوزه آموزش و کسب و کار فرهنگی نیافتیم؛ تا این که با استاد روحبخش آشنا شدیم.
گفتگو با سیدمجتبی حقیقی، معاون آموزشی سونرژی
کارآمد: لطفا خودتان را معرفی کنید و درباره کسب و کار فرهنگی تان توضیحی بدهید.
سید مجتبی حقیقی هستم، معاون آموزشی مجموعه سونرژی که با تولید یک سامانه آموزشی الکترونیکی تعاملی، در زمینه آموزش های همگانی و تخصصی فعالیت دارد. در قالب کلاس های حضوری، آنلاین، آفلاین و آموزش های الکترونیکی.
آموزش همگانی مثل اصلاح الگوی مصرف در آب برق و گاز و همچنین موضوعاتی مثل حجاب و عفاف و امر به معروف و نهی از منکر و اقتصاد مقاومتی. آموزش های تخصصی هم بیشتر در زمینه آموزش های ضمن خدمت برای کارکنان ادارات است.
کارآمد: از چه سالی شروع به فعالیت کردید؟
کار در حوزه آموزش را به طور رسمی از سال ۱۳۹۵ شروع کردیم و تاکنون مشغول به فعالیت هستیم. در سال ۱۳۹۷ عضو پارک علم و فناوری شدیم و در آنجا آموزش های مقدماتی رشد را گذراندیم و در سال ۱۴۰۰ با شرکت در «رویداد یادگیری و یاددهی» به عنوان کسب و کار فرهنگی وارد مجموعه آقای روحبخش شدیم.
کارآمد: سونرژی را با چه میزان سرمایه اولیه شروع کردید؟
کار را تقریبا از صفر شروع کردیم! من و دکتر سلیمانی، دو شریک اصلی مجموعه سونرژی، ابتدا کارهای ساختمانی انجام می دادیم. تا این که با این ایده در کنار کارهای ساختمانی، به فعالیت آموزشی هم وارد شدیم و کار را با آموزش همگانی و ضمن خدمت شروع کردیم.
کارآمد: آیا تجربه شکست در این نوع کار را داشتهاید؟
شکست به معنای سقوط و تعطیلی نداشتیم. بحمدلله ایده هایی که داشتیم به مرحله اجرا و خروجی رسیده. اما طی کار، افت و خیز داشته گاهی سرعت کم می شده و درگیر مشکلاتی بوده ایم اما با توکل به خدا و تلاش و جدیت از آنها گذر کردیم.
کارآمد: چه مشکلات و چالش هایی در کار خود داشته اید؟
مهمترین چالش های ما فرهنگی است. از آنجا که فعالیت تیم ما بیشتر در حوزه فرهنگ است، در این خصوص محتوای کافی وجود نداشت و باید با استفاده از روش های آزمون و خطا کارمان را شروع کنیم. از سوی دیگر تا پیش از آشنایی با خانه اشراق و آقای روحبخش، منتور و مشاور قوی نیز برای رشد در این حوزه کاری نداشتیم.
کارآمد: چه چیزی کسب و کار شما را از رقبایتان متمایز کرده است؟
ما با نو آوری هایی که داشته ایم، کارایی و جذابیت آموزش را افزایش داده ایم که باعث تمایز ما از رقبا می شود.
رقبای ما که در حوزه آموزش فعال هستند، عمدتا از سامانه های آموزشی اجاره ای بهره می برند و یا از سامانه های آماده آموزشی، مثل ال ام اس های آماده بر مبنای ماژول های آماده وردپرس و امثال آن استفاده می کنند.
اما ما خودمان یک سامانه آموزشی را برای سونرژی کدنویسی کرده ایم و محصول اصلی ما یک سامانه آموزشی الکترونیکی تعاملی است. وجه تمایز ما همین سامانه تعاملی است و دیگران نیز از آن استفاده کرده و مشکل آنها را حل کرده است.

سونرژی پیش از این هم تجربه کار با منتورها و مشاوران حرفه ای را داشت، چون حدود سه سال در پارک علم و فناوری مستقر بودیم. اما منتور و مشاور حرفه ای در حوزه آموزش و کسب و کار فرهنگی نیافتیم؛ تا این که با استاد روحبخش آشنا شدیم.سیدمجتبی حقیقی، معاون آموزشی سونرژی
کارآمد: چطور با آقای روحبخش و مدرسه کارآمد آشنا شدید؟
با شرکت در رویداد یاددهی و یادگیری در بین ۶۰ تیم شرکت کننده موفق شدیم به خانه اشراق راه پیدا کنیم و در طول سال ۱۴۰۱ توانستیم از منتورینگ آقای روحبخش استفاده کنیم.
با توجه به قدرت بیان و اشراف ایشان به مسائل مختلف حوزه یادگیری، اعم از مراحل یادگیری، موضوعات بازاریابی دیجیتال، کار با مخاطبان متنوعی مثل کودک و بزرگسال و کارمند و کلا مسائل کسب و کار فرهنگی ، از منتورینگ و مشاوره های ایشان بهره زیادی بردیم.
کارآمد: از کار با استاد روحبخش رضایت دارید؟
ما پیش از این هم تجربه کار با منتورها و مشاوران حرفه ای را داشتیم، چون حدود سه سال در پارک علم و فناوری مستقر بودیم. اما منتور و مشاور حرفه ای در حوزه آموزش و کسب و کار فرهنگی نیافتیم؛ تا این که با استاد روحبخش آشنا شدیم.
ایشان با این که روحانی هستند و به نظر نمی رسید در این حوزه اطلاعاتی داشته باشند، بر حوزه آی سی تی، دیجیتال مارکتینگ و کلا فضای مجازی و وب هم اشراف دارند. ایشان یکی از مهم ترین منتورهای ما هستند که به صورت مداوم و در جلسات هفتگی از تجربیات ایشان بهره می گیریم و مشاوره های ایشان استراتژی های آموزشی سونرژی را رشد و ارتقاء داد.
کارآمد: چطور به این نتیجه رسیدید که مشاوره با استاد می تواند فضای مناسبی برای کسب و کار شما ایجاد کند؟
جلسات متعددی که تیم سونرژی با ایشان داشت، ما را به این نتیجه رساند که می توانیم از ظرفیت های علمی و ارتباطات ایشان استفاده کنیم. ایشان نواقص و معایب کار سونرژی را تشخیص می دادند و بیان می کردند و ایده ها و راهکارهای بسیار نابی را نیز مطابق با تکنولوژی روز دنیا به ما ارائه می دادند. خروجی هایی که می گرفتیم نتیجه کار را نشان می داد.
تخصص های ایشان به ما کمک کرد بتوانیم بین فرآیندهای آموزشی با طراحی کسب و کار و دیجیتال مارکتینگ ارتباط برقرار کنیم. آموزش هایی که ایشان می دادند ما را نسبت به حرکت در این مسیر و یادگیری بیشتر، تشنه تر می کرد و می توانیم بگوییم که سونرژی بهترین بهره را از منتورینگ و جلسات مشاوره کسب و کار فرهنگی ایشان برده است.
کارآمد: برای سایر گروه هایی که در این حوزه فعال هستند، چه توصیه ای دارید؟
پیشنهاد می کنم در کنار افراد بزرگی که تجربه کافی و وافی در زمینه آموزش و بازار و موضوعات کسب و کار، به خصوص موضوعات فرهنگی که خلأ آن در کشور احساس می شود دارند، قرار بگیرند.
پیشنهاد می کنم از مزایای فوق العاده منتورینگ و مشاوره های استاد روحبخش و مجموعه ایشان استفاده کنند. ممکن است در جلسات اول بعضی مشکلات ذهنی حل شود و به جایش سؤالات متعدد دیگری به وجود آید! اما با هدایت استاد به جاهای خوبی ختم می شود. از همه مهم تر این که افراد رها نمی شوند و حتی توسط خود استاد پیگیری و ترغیب می شوند.
مسئله مهم دیگر این که خود استاد از طریق پل های ارتباطی گوناگونی که دارند و ارتباطی که با مراکز مختلف ایجاد می کنند، حتی برای ما بازارسازی کرده و باعث رشد و ارتقاء بیشتر سونرژی می شدند.

درباره استاد روح بخش
متخصص رشد کسبوکارهای خلاق سیدمهدی روحبخش هدف خود را انگیزهبخشی برای کارآفرینی فرهنگی تعریف کرده است. او که در حوزه علمیه مشهد مقدس تعلیم و تدریس کرده، از همان سالهای طلبگی علاقه زیادی به استفاده از فناوری اطلاعات داشته و از این ابزار برای تبلیغ و نشر معارف اهلالبیت علیهمالسلام استفاده کرده است. او دیگر طلاب را نیز در این زمینه ترغیب کرده و با آموزش و مشاوره سعی در ایجاد شغل برای طلاب در راستای ایفای وظایف طلبگی داشته است. منتورینگ، کوچینگ و رشد تیمهای فرهنگی و در یک کلمه رشد کسبوکارهای خلاق، تخصص اوست.
نوشتههای بیشتر از استاد روح بخشپست های مرتبط

2025-04-04

2024-07-23
دیدگاهتان را بنویسید